Ascendex Borsasına Nasıl Kayıt Olunur?

AscendEX, 2018 yılında Dr. Jing Cao tarafından kurulan ve 200’den fazla bölgede kripto para alım satımı sunan bir platformdur. AscendEX, merkezi alım satım platformunun güçlü yönlerini merkeziyetsiz finans (DeFi) yapısıyla birleştirmek için 2021 yılında yeniden markalaşmıştır. AscendEX, 250’den fazla dijital varlık ve 320’den fazla işlem çifti sunmaktadır. AscendEX, işlem ücretlerini kullanıcının son 30 günlük işlem hacmine ve sahip olduğu ASD varlıklarına göre belirlemektedir. AscendEX, ayrıca marj ve türev ticareti gibi ileri seviye işlem ürünleri de sunmaktadır. AscendEX, Singapur, Çin Anakarası ve ABD sınırları içinde işlem yapılmasını yasaklamaktadır.

AscendEX borsasına kayıt olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: (Bilgisayar Üzerinden)

1.BURAYA tıklayarak AscendEX sitesine gidin. Aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşacaksınız, buradan istediğiniz kayıt yöntemini seçin. Ben e-mail ile kayıt olma yöntemini anlatacağım ama diğer yöntemlerde de pek fark yok, istediğinizi kullanabilirsiniz:

2.E-mail adresinizi girip bir şifre belirledikten sonra devam butonuna tıklayın. Resimdeki referans kodunu sakın kurcalamayın, bu kod sayesinde al-sat komisyonlarından %10 indirim kazanacaksınız. Devam dedikten sonra aşağıdaki gibi bir güvenlik doğrulaması ekranına yönlendirileceksiniz. Buraya, girdiğiniz mail adresine gelen doğrulama kodunu girin:

3.Hepsi bu kadar. Artık AscendEX üzerinden al-sat yapabilirsiniz. Bu borsaya Türk Lirası yatırılamadığı için buraya para gönderirken şu yolu izleyebilirsiniz; Binance TR’ye BURADAN üye olun, banka hesabınızdan Binance TR’ye Türk Lirası gönderin. Gönderdiğiniz Türk Lirası ile Binance TR’den (AscendEX‘te var olan) herhangi bir coini satın alın, sonra Binance TR cüzdanınızdaki ÇEKME bölümünden çekme adresinize AscendEX cüzdan adresinizi girerek paranızı transfer edin. Örneğin ben borsadan borsaya transfer yaparken Tron (TRX) coini kullanıyorum, çünkü hem kesintisi çok az, hem de çok hızlı transfer oluyor.

AscendEX borsasına kayıt olduktan sonra, AscendEX’e ait mobil uygulamalar ile, mail adresiniz ya da telefon numaranız ve şifreniz ile cep telefonunuz üzerinden de al-sat yapabilirsiniz.

“Ascendex Borsasına Nasıl Kayıt Olunur?” için bir cevap

  1. Google Authenticator Nedir, Nasıl Kullanılır? Binance’da Authenticator Nasıl Etkinleştirilir? – Rehber Kripto Avatar

    […] Binance Hesabı Açma Rehberi Yeni Başlayanlar İçin Binance TR Üyelik Açma Rehberi Ascendex Borsasına Nasıl Kayıt Olunur? […]

    Beğen

Bir Cevap Yazın

binance refferal code

Binance Borsasına Komisyon İndirimli Kaydolmak İçin Resme Tıkla veya QR Kodu Okut.

Gate.io Borsasına Komisyon İndirimli Kaydolmak İçin Resme Tıkla veya QR Kodu Okut.

Ascendex Borsasına Komisyon İndirimli Kaydolmak İçin Resme Tıkla veya QR Kodu Okut.